Horen Zien Bellen

Regelmatig worden we opgeschrikt door meldingen van inbraken en vandalisme in onze wijk. Soms zelfs op klaarlichte dag. Door als buurtbewoner de ogen en oren goed open te houden kunnen we in sommige gevallen een misdaad voorkomen of helpen de daders snel te vinden.

In veel gevallen zijn de daders al van te voren al op onderzoek uit geweest. Zij zijn doorgaans geen bewoners van de wijk en hun gedrag kan opvallen.

Een onbekende auto die vaak door een straat op en neer rijdt of een onbekende auto die plotseling langer onbeheerd in de wijk staat kunnen aanwijzingen zijn voor een verdachte situatie.

Via deze site (melding) of via de buurt WhatsApp groep kunt u een verdachte situatie melden. Hier kunt u de instructies lezen om aan te melden voor de buurt WhatsApp groep.

Het BPT zorgt ervoor dat uw melding bij de politie terecht komt. Via melding houden wij u op de hoogte van de opvolging van uw melding.

Het spreekt voor zich dat als u een situatie ziet of hoort die direct actie vraagt u altijd 112 belt via Uw Buurtwhatsapp.

Gladheidbestrijding
Er staan in onze buurt 3 Zoutkisten (gele kleur) waaruit iedereen in onze buurt zout mag pakken. De kisten zijn alleen open als het GLAD dreigt te worden.
Plaats van de kisten :

  • Hogevaert 1 (fietspad)
  • Burg. Mallenslaan 3
  • Burg. Verheijenlaan (tegenover zij-ingang Lagere School)