Vorige week, 29 en 31 oktober, hebben we een hoos aan auto-inbraken gehad in Kaatsheuvel west. Team veiligheid van de gemeente Loon op Zand heeft vorige week omwonende geïnformeerd over tips (middels brieven en flyers).

Tevens heeft de Adviseur Openbare Orde en Veiligheid van de gemeente Loon op Zand de verschillende buurt preventie teams gevraagd via de whatsapp-groepen de inwoners te informeren over deze auto-inbraken.

We hebben jullie oren en ogen nodig om inbraken te voorkomen! Jullie aandacht is belangrijk. Verdachte situatie? Bel 112.

Voor meer informatie kun contact opnemen worden met team veiligheid van de gemeente: 0416 289 111.

Nieuws

Het BPT “Oude Omdraaier” wil op actieve wijze de bewoners bij de wijk betrekken en zal daarom op gezette tijden activiteiten plannen. Deze zullen via Nieuws worden aangekondigd. Verder zal in deze rubriek informatie opgenomen worden die in de pers heeft gestaan of die de gemeente gepubliceerd heeft en die te maken heeft met onze wijk. Ook willen we hier aan bewoners van de wijk de mogelijkheid bieden met andere wijk bewoners informatie te delen die zij relevant vinden voor de wijk.