Schouwen betekent aandachtig kijken .....en dat gaan we doen!
 
Samen met medewerkers van de afdeling Infra (straat en groen)van de gemeente, Politie, Contour de Twern en Casade, gaat het Buurt Preventie Team de buurt in voor een kritische opname van hoe het erbij staat in de buurt “Oude Omdraaier”.


 
bpt 9“Waar ligt het trottoir scheef of niet toegankelijk voor mindervaliden? Is er overlast?
Waar zijn er parkeerproblemen of waar moet er een bankje bijkomen? Hoe liggen de plantsoenen erbij? Zit er ergens graffiti? Kan je de straat wel goed uitrijden en heb je wel goed zicht? Hoe veilig is onze buurt?
 
 U weet als bewoner van de “Buurt Oude Omdraaier”als geen ander wat er beter  kan in uw straat!
 
De uitvoering van de rondgang is gepland voor half juni 2017. Nadere berichten  komen nog in de vorm van een flyer, in de Duinkoerier en aanvullingen op de website.

 Mocht U naar aanleiding van dit bericht reeds wensen of opmerkingen kwijt  willen, dan kunt U een bericht sturen naar of een  brief in de bus : Burg. v.d. Heijdenlaan 7.

Nieuws

Het BPT “Oude Omdraaier” wil op actieve wijze de bewoners bij de wijk betrekken en zal daarom op gezette tijden activiteiten plannen. Deze zullen via Nieuws worden aangekondigd. Verder zal in deze rubriek informatie opgenomen worden die in de pers heeft gestaan of die de gemeente gepubliceerd heeft en die te maken heeft met onze wijk. Ook willen we hier aan bewoners van de wijk de mogelijkheid bieden met andere wijk bewoners informatie te delen die zij relevant vinden voor de wijk.