In de nacht van zo. 27.09 op ma. 28.09 heeft een persoon mijn auto op de openbare weg (Burg Fievezlaan) opengemaakt en er zaken uit genomen. Om 04.40u in de ochtend is de persoon gezien door mijn buurman die op was om de 'bloedmaan' te bekijken. Buurman wist niet goed wat er gebeurde. Buurman heeft wel een redelijk signalement; het betrof een oudere, nette man met grijs / wit haar en een half lange jas aan.

Deze heeft op enige manier de auto open gekregen (geen braakschade) en heeft daar een zg wieldopsleutel tbv de lichtmetalen velgen meegenomen. Er is intussen ook aangifte gedaan bij de politie.

{jcomments on}

Nieuws

Het BPT “Oude Omdraaier” wil op actieve wijze de bewoners bij de wijk betrekken en zal daarom op gezette tijden activiteiten plannen. Deze zullen via Nieuws worden aangekondigd. Verder zal in deze rubriek informatie opgenomen worden die in de pers heeft gestaan of die de gemeente gepubliceerd heeft en die te maken heeft met onze wijk. Ook willen we hier aan bewoners van de wijk de mogelijkheid bieden met andere wijk bewoners informatie te delen die zij relevant vinden voor de wijk.